Kahramanmaraş Anadolu Lisesi

Belgegeçer : 0344 223 54 73
WEB http://kmarasanadolulisesi.meb.k12.tr
Adres : Yenişehir Mahallesi Dayızade Mehmet Efendi Caddesi No21 Dulkadiroğlu/Kahramanmaraş
VİZYON : Yeniliklere açık, kendini sürekli yenileyen, okuyan, araştıran, inceleyen ve düşünen nesillerin yetiştiği, bütün öğrencilerin hayata ve bir üst eğitime hazırlandığı, idareci, öğretmen, yardımcı personel, öğrenci ve velilerin el birliği ile, çevrede, bölgede, ilde ve ülkede model okul olmak.
MİSYON : Ülkemizin eğitimdeki bir çiçek bahçesi olarak, ulu önder Atatürk´ün "Çağdaş uygarlık düzeyinin üstüne çıkmayı ve büyük Türkiye" idealine ulaşmayı hedefleyen, Türkiye Cumhuriyeti´ne karşı görev ve sorumluluklarının bilincinde olan, Atatürk ilke ve inkılaplarına bağlı, ülkemizin bölünmez bütünlüğüne inanmış nesiller yetiştirmek.
BAŞARILAR : 2012-2013 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI: Erkek Futbol takımı il birinciliği. erkek futbol takımı bölge grup ikinciliği Kız Basketbol takımı il ikinciliği Genç kızlar tekvando il üçüncülüğü Küçükler kız hentbol il üçüncülüğü Erkek judo il ikinciliği 19 mayıs hentbol turnuvası il ikinciliği
Misafirhane :
Kütüphane :