KAHRAMANMARAŞ / DULKADİROĞLU - Kahramanmaraş Anadolu Lisesi

2023-2024 Yılı Ücretli Öğretmenlik Başvuru Klavuzu

Kahramanmaraş Anadolu Lisesi binası ağır hasarlı olup yıkılacaktır.

Tem

15 Temmuz Demokrasi Zaferi ve Şehitleri Anma Günü. Tüm Şehitlerimizin Ruhu Şad, Mekanı Cennet Olsun...

6 Şubat asrın felaketinde yaşamını yitiren  çok değerli öğretmenlerimiz;

Abdullah Karaçalı, Özgür Gök, Aytaç Kemali Bozok, Mehmet Armut ve emekli öğretmenlerimizden Haci Reyhanli'ya Allah'tan rahmet, yakınlarına başsağlığı diliyoruz. Tüm eğitim camiasinin başı sağolsun.

Nis

Kahramanmaraş Anadolu Lisesi binası ağır hasarlı olması nedeniyle eğitim öğretime TOKİ Kazım Karabekir MTAL'de devam edeceğiz.

Veliler öğrencilerinin durumlarını SMS ile de rahatça takip edebilecekler.

Tem

Yedi Güzel Adam'ın son temsilcisi Rasim ÖZDENÖREN 23 Temmuz 2022'de tedavi gördüğü Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesinde hayatını kaybetti. Mekanı Cennet olsun.

Haz

2021-2022 Eğitim Öğretim Yılı Sene Sonu Öğretmenler Kurulu Toplantısı okulumuz konferans salonunda yapıldı.

Haz

Kahramanmaraş Anadolu Lisesinde 2021-2022 Eğitim Öğretim Yılı 2. Dönem sonunda öğrencilerimiz ve öğretmenlerimizin katılımıyla karne töreni yapıldı. 2021-2022 Eğitim Öğretim Yılının bitmesiyle beraber okul birincilerimizde belli oldu.

Haz

2021-2022 Eğitim Öğretim Yılı Mezuniyet Programımız Mehmet Akif Ersoy Kültür Merkezinde gerçekleştirildi. Mezun olan öğrencilerimize başarılar diliyoruz.

May

Kahramanmaraş Lisesi Mezunları 7. Pilav Günü etkinliğinde buluştular.

May

Kahramanmaraş Anadolu Lisesi Havalı Tabanca Genç Erkekler Takımı Türkiye ikincisi oldu.

Nis

Kahramanmaraş Anadolu Lisesi öğretmen ve öğrencilerin katılımıyla 16 Mart 2022 tarihinde Ankara Gezisi düzenledi.

Mrt

Kahramanmaraş Anadolu Lisesi atletizm takımı ferdi ve takım bazında aldığı dereceler aşağıda sunulmuştur.

Mrt

Kahramanmaraş Anadolu Lisesi Halk Oyunları Ekibi Gaziantepte düzenlenen bölge yarışmasında ilimizi temsil etmiştir.