KAHRAMANMARAŞ / DULKADİROĞLU - Kahramanmaraş Anadolu Lisesi

Mrt

1-7 Mart Deprem haftası etkinlikleri kapsamında Kahramanmanmaraş Anadolu Lisesi'nde deprem tatbikatı yapıldı.

Mrt

5. Su kuyusu Diyanet Vakfı aracılığıyla Afrika'da açıldı.

Şbt

Kahramanmaraş Anadolu Lisesinde 2021-2022 Eğitim Öğretim Yılı 1. Dönem sonunda 9,10,11 ve 12. sınıf seviyelerinde okul birincilerimiz belli oldu.

Şbt

Kahramanmaraş Anadolu Lisesi 10/G sınıfı öğrencilerinden Kevser Naz BOLAT engelliler yüzme şampiyonasında Türkiye birincisi oldu.

Ock

Kahramanmaraş Anadolu Lisesi Erkek Futsal Takımı il şampiyonu olmuştur.

Ock

Kahramanmaraş Anadolu Lisesi Kız Futsal Takımı İl üçüncüsü olmuştur.

Ock

Kahramanmaraş Anadolu Lisesi tiyatro ekibi olarak katıldığı Ulusal Sahne Sanatları yarışmasında ödül almıştır.

Ara

Kahramanmaraş Anadolu Lisesi'nde 16.12.2021 Perşembe günü 11.38'de deprem ve yangın tatbikatı yapıldı.

Ara

Siber Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğünce okulmuz öğrencilerimize yönelik "Güvenli ve Bilinçli İnternet Kullanımı, Siber Zorbalık ile Teknoloji Bağımlılığı" konulu seminer verildi.

Ara

Kahramanmaraş Anadolu Lisesi Boks Genç A kategorisinde turnuvanın şampiyonu olmuştur.

Ara

Kahramanmaraş Anadolu Lisesi öğretmen ve öğrencilerine emniyet memurları tarafından Teorik ve Pratik Trafik eğitimi verildi.

Kas

TÜBİTAK 4006 BİLİM FUARLARI kapsamında okulumuzda 8. si düzenlenen etkinlikte öğrencilerimizin hazırladığı projeler okul bahçesinde sergilenmiştir.

Kas

Cumhuriyetimizin 98. yılı okulumuzda çeşitli etkinlikler yapılarak kutlandı. Kutlamalarda günün anlam ve önemini belirten şiirler, yazılar, marşlar okundu.Cumhuriyetimizin 98. yılında Mustafa Kemal ATATÜRK başta olmak üzere silah arkadaşlarını ve bu vatan uğruna canlarını vermiş aziz şehitlerimizi saygıyla ve şükranla anıyoruz.

Eyl

Kahramanmaraş Anadolu Lisesi öğrencilerinden İbrahim KURT İzmir Demokrasi Üniversitesi Tıp Fakültesini kazandı.

Kahramanmaraş Lisesi Mezunları 6. Pilav Günü etkinliğinde buluştular.