KAHRAMANMARAŞ / DULKADİROĞLU - Kahramanmaraş Anadolu Lisesi

Nis

İnsanlara okumanın önemini hatırlatmaya yardımcı olmak amacıyla Kahramanmaraş Anadolu Lisesi ve Kahramanmaraş Buyuksehır Beledıyesi'nin katkılarıyla sosyal sorumluluk projesi gerçekleştirildi. Okulumuz Kütüphanecilik Kulübü öğretmen ve öğrencilerinin hazırladığı proje ile, şehrimizin çeşitli bölgelerinde insanlara kitap okumanın önemini hatırlatan stickerlar yapıştırıldı.

Mrt

Okulumuz Kahramanmaraş Erkek Genç-A Futsal il ikincisi olmuştur.

Mrt

Okulumuz 2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı Kahramanmaraş Genç -A Bedminton il ikincisi olmuştur.

Mrt

2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı Kız Genç-A Futsal Maçlarında okulumuz il şampiyonu olmuştur.

2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı Kahramanmaraş Genç-A Tekvando İl Birinciliği

Mrt

12-18 Mart Tuza Dikkat Haftası kapsamında tüm öğrencilerimize Tuzun Önemi Semineri düzenlenmiştir.

Mrt

Tübitak Bilim söyleşileri kapsamında Osmaniye Korkuteli Üniversitesi Öğretim Üyesi Uğur Çömlekçioğlu tarafından öğrencilerimize Biyoteknoloji konulu bir konferans düzenlendi. Geleceğin getirecekleri yenilikleri yakından takip eden öğrenciler konferansı ilgiyle dinlediler.

Şbt

Okulumda Sağlıklı Besleniyorum Projesi kapsamında tüm okul öğrencilerimize Gıda Okuryazarlığı ve Gıda Bilinci Semineri düzenlenmiştir.

Ock

Okulumuz futsal takımı, Süha erler anadolu lisesini 7-2 yenerek çeyrek finale yükselmiştir.

Ock

Okulumuz kız futsal takımımız grup maçlarında Süha Erler Anadolu Lisesini 7-3 yenerek gruplardan namağlup lider çıkarak , çeyrek finale yükselmiştir.

Ock

Okulumuz Erkek Futbol Takımı, Neziha Öksüz Sağlık Meslek Lisesini 8-3 yenerek gruplardan çıkmayı garantilemiştir...

Ara

ÇEDES kapsamında okulumuzda ağırladığımız Dulkadiroğlu İlçe Müftülüğü Din Hizmetleri Uzmanı Serkan Şimşek öğrencilerimize Kudüs müslümanlar için neden önemlidir konusunda bir konferans verdi. Konferansa katılan öğrenciler Kudüs ve Filistin sorunu hakkında bilgi sahibi oldular. Konferansın düzenlenmesinde destek olan Ayşe Güler ve Serkan Şimşek hocamıza öğrencilerimize katkılarından dolayı teşekkür ederiz.

Ara

Bilek Güreşi İl Şampiyonasında Okulumuz, Bayanlarda 7 birincilik, 4 ikincilik, 3 üçüncülük ve 2 dördüncülük Erkeklerde ise 2 birincilik , 2, ikincilik,  3 üçüncülük ile bölge ve Türkiye şampiyonasında, okulumuzu ve ilimizi temsil hakkı kazanmıştır.

Kas

Berat YOLDAŞ isimli öğrencimiz 50 kiloda judo il şampiyonu olup, Türkiye Judo Şampiyonasında okulumuzu ve ilimizi temsil edecektir.

Kas

Serbest Güreş İl Şampiyonasında, 92 kiloda Göktuğ Gürler il üçüncüsü, 51 kiloda Şaban Arda  Aydoğar il birincisi olup, okulumuzu ve ilimizi Türkiye Şampiyonasında temsil edecektir.